weblog > sijgje.nl

7-9-2003

nacht waken

Filed under: sonja — pjotr9 @ 02:10

Son begon tegen half 12 vanavond erg onrustig te worden, het leek of ze veel pijn had en ze had een erg onregelmatige ademhaling. Ik heb haar toen een zetpil paracetamol gegeven zodat ze wat rustiger kon worden, son haar moeder en lodewieke maakten zich erg ongerust hierover. Toen Anjoke langskwam, leek het erger te zijn. Ze heeft toen met Liesbeth gesproken en die besloot om langs te komen. Zoals een goede traditie bij Sonja betaamt zei ze tegen de dokter dat ze geen hoofdpijn had en niet meer pijnstillers nodig had. Ook de ademhaling was weer regelmatig. Het was eigenlijk wel een typische Sonja-actie, we hebben er even om gelachen. Nu is ze weer redelijk rustig….

3 Comments

 1. Deze reactie is om persoonlijke redenen en respect voor familie en directe betrokkenen weggehaald. Door de anonimiteit van inzender was er helaas geen mogelijkheid tot communicatie hierover. Bedankt voor je persoonlijke reactie, wil je hier nog wat over zeggen dan kan je dat doen op mijn mail adres. peter@eemsing.nl

  Comment by Passante — 7-9-2003 @ 03:33

 2. Hoewel je weet de iedere strijd zijn tol eist,hoop je toch dat die strijd met zo min mogelijk pijn gepaard gaat en rustig verloopt.Heerlijk te horen dat de nacht redelijk was.Hoop dat je er zelf ook een paar uurtjes slaap aan hebt overgehouden.Kus en veel liefs

  Comment by renee — 7-9-2003 @ 08:57

 3. Lieve Peter en Sonja,
  Zachtjes aan glijd je weg. Dit doet pijn en geeft tegelijk rust. Het is moeilijk om je los te laten. Mijn lieve vriendinnetje dank je wel voor alles wat je mij in dit leven hebt geschonken. Wij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er zal altijd een stukje van jou bij mij blijven, en jij neemt een stukje van mij mee. Een als we elkaar aan de andere kant weer zien, zullen we weer een zijn. Lieve Son ik zal je zo verschrikkelijk missen. Ik hoop van harte dat je heel rustig en in de volle overtuiging dat het zo goed is weg kunt glijden.

  Lieve Peter, dank je wel voor de fantanstisch wijze waarop jullie hier samen doorheen zijn gegaan. Afscheid nemen van je liefste vriendinnentje doet veel pijn. Mijn het geeft een warm gevoel te weten met hoeveel liefde ze in deze periode omringt is. Ik hoop dat jullie samen in alle rust afscheid kunnen nemen.

  Lieve Fleur en Lotte, Matthijs is erg verdrietig dat jullie mama er straks niet meer zal zijn. Hij kan zich niet goed voorstellen hoe je zonder een moeder kunt leven. Moeders zijn er toch altijd??? Ik heb Matthijs verteld dat er heel erg veel lieve mensen zijn die heel veel van jullie houden en voor jullie zullen zorgen. Heel veel kusjes van ons allemaal.

  Comment by name Gerda Stasse — 7-9-2003 @ 10:20

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress