weblog > sijgje.nl

7-9-2003

Sijgje’s boek

Filed under: sonja — pjotr9 @ 13:04

Als je rechts boven kijkt zie je Sijgje’s boek staan, en als je klikt op lezen en schrijven kom je daar in. Ik zou het fijn vinden dat mensen die Sijgje ooit hebben gekend in haar leven een anekdote over haar schrijven, hun gevoel beschrijven of een tekening of een foto plaatsen. Vooral voor de kinderen vind ik dit belangrijk, dat ze Sonja kunnen leren kennen uit een tijd waar ze niet meer zoveel vanaf weten of die ze straks vergeten zijn, omdat Sonja hen dat niet meer kan vertellen. Voel je vrij hierin, ik hoop dat het een mijmer-plaats zal worden voor in de verdrietige uurtjes. Het is niet de bedoeling dat mensen die Sonja niet hebben gekend, hier dingen in gaan zetten. Een plaatje bijvoegen mag maximaal 100 kb zijn. Mocht je niet weten hoe je een foto of tekening kunt aanpassen op dat formaat, mail hem naar me, en ik zorg ervoor dat hij er bij komt te staan.
Ik wil Folkert ontzettend bedanken voor alle achterliggende programmering en techniek van deze site. Hij heeft alles in een paar avonden helemaal in elkaar gezet, menigeen zal zich niet realiseren hoeveel techniek er nodig is om dit allemaal te verwezenlijken. Kus voor jou Folkert!

5 Comments

 1. Wat een vreselijk goed idee! Als ik haar nu zo kan leren kennen via de verhalen en herinneringen van anderen; top! Zelf heb ik wel natuurlijk alle dagboek verhalen gelezen en de foto’s bekeken en 1 van de dingen die me hieruit zijn bijgebleven zijn haar ogen. Wat een prachtig mooie sprekende ogen…

  Petertje; ik ga weer aan het werk voor je! Deadlines? Welke deadlines? ;)

  Liefs,
  Lin

  Comment by linda — 7-9-2003 @ 13:44

 2. ben je nog niet klaar dan????

  Kus P

  Comment by peter — 7-9-2003 @ 16:31

 3. Ik vind het heel erg zielig voor jullie allemaal en al helemaal voor Sonja.Ik weet eigelijk niks te zeggen.Maar ik wens jullie allemaal heel erg veel sterkte!
  Fleur en Lotte.Jullie kunnen altijd bij ons komen spelen!
  Dikke Kus Tessa

  Comment by tessa — 7-9-2003 @ 19:18

 4. Ik heb een tijdje geleden een gedichtje op school gemaakt en dat ging over dood.ik zal het zeggen:
  Dood
  Waarom de dood
  Waarom gaat iedereen dood als het nog niet de tijd is?
  Waarom gebeurt het zo veel en zo veel ongelukken op straat en dan…..
  dood
  dan gebeurt er weer zo’n stom ongeluk en is er weer een begrafenis.
  dat vind ik niet leuk,ik vind het stom dat die mensen,mensen aanrijden ze zijn stom, ze moeten op letten en goed uitkijken.
  dood
  Waarom dood
  Waarom iedereen dood
  Waarom blijven mensen niet leven?
  Waarom is dat zo
  Ik heb het ook meegemaakt
  het is erg heel erg
  Alle mensen huilen en ik kan er niet tegen
  Dood waarom dood

  waarom dood
  Waarom iedereen
  Waarom gebeurt het zo?
  waarom blijven mensen niet leven
  Ik heb het gezien
  het is erg
  alle mensen huilen
  en ik kijk alleen maar vor me uit
  Dood waarom dood

  -xxxxxx-jes Tessa

  Comment by tessa — 7-9-2003 @ 19:35

 5. tessa, fleur en ik hebben net je gedicht gelezen…. het is prachtig…….

  Comment by peter — 8-9-2003 @ 01:54

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress