weblog > sijgje.nl

7-9-2003

koorts

Filed under: sonja — pjotr9 @ 19:31

Son heeft weer koorts, ze ademt diep en roggelt veel, en ze is steeds buiten bewustzijn. De middag was redelijk rustig. Petra was hier en Anneke om te waken en ik ben er eventjes 2 uurtjes tussen uit geweest op de fiets. Mijn knie geblesseerd, maar dat gaat wel weer over. Ik heb net even lekker bij Sijgje liggen slapen, en werd wakker gemaakt door Petra om Sijg even wat beter neer te leggen. Ze weegt amper 60 kilo maar ze lijkt een heel stuk zwaarder sinds ze niet meer meegeeft, dat is wel een gekke ervaring. Iemand die slap is en niet meer zelf meebeweegt lijkt wel dubbel zo zwaar als normaal.
De kids komen zo thuis, die zijn met Monique naar een of ander overdekt speelparadijs geweest en toen naar Anjoke waar ze het huis hadden omgebouwd tot thuisbioscoop, met popcorn en alles er bij… Ik verlang er naar om ze weer eventjes te zien, te knuffelen en lekker in bed te doen…..

4 Comments

 1. Vanavond bij het eten hebben we besloten een kaarsje voor Sonja te branden en het er even over te hebben. Thomas operde om na de spreuk allemaal even te bidden voor Sonja en iedereen wilde wel iets zeggen over Sonja. We hebben gebeden Sonja, we hebben ook gebeden voor alle anderen in je direkte omgeving. Het kaarsje wat we brande was het kaarsje wat ze gezamelijk zelf getrokken hebben. We kunnen veel van kinderen leren. Dit gaat zo spontaan, het was heel mooi om te zien. Iedereen leeft erg met jullie mee.
  liefs en dikke kus van ons allemaal.

  Comment by Hanna, Thijs, Marieke, Thomas, Mary & Gerhard — 7-9-2003 @ 20:39

 2. Kus voor jullie allen,

  Marjolein

  Comment by Marjolein — 8-9-2003 @ 01:37

 3. Leef nog steeds enorm met jullie mee. Voel me, al ken ik jullie niet, zo betrokken bij jullie…

  Ik zag dat jullie vlakbij mij hebben gewoond, daardoor hebben jullie nog meer een plekje in mijn hart en gedachten gekregen… Ik kan het niet verklaren, misschien komt het omdat ik zelf enigszins heb meegemaakt (als schoondochter) wat dit is, wat jullie meemaken, hoe dan ook, ik leef enorm met jullie mee.

  Zojuist een staafje lavendelwierook gebrand voor jullie. Dat werkt rustgevend. In gedachten stuur ik jullie alle mogelijke rust en ook kracht toe die jullie nu zo nodig hebben.

  Liefs van Marijke

  Comment by marijke — 8-9-2003 @ 02:22

 4. Ik leef intens met jullie mee.Prachtig hoe jullie deze moelijke intense tijd bij elkaar zijn.Er straalt veel liefdevolle energie vanuit Sonja en jullie de wereld in.
  Veel liefs, Peter Claessens

  Comment by Anonymous — 8-9-2003 @ 11:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress