weblog > sijgje.nl

9-9-2003

rust in huis

Filed under: nieuws — pjotr9 @ 01:22

Het is weer avond, tijd om te gaan slapen, Lodewieke gaat waken en wij gaan slapen. Son is rustiger dan vanmiddag, haar ademhaling is regelmatiger en het lijkt of ze meer in haar rust is. Welterusten wereld, morgen weer een nieuwe dag…..

1 Comment

  1. Ik was je even uit het oog verloren, jullie op vakantie, Peter druk, en ik dacht ‘ach we zien elkaar wel weer september’… Help een maat van mij al een tijdje met z’n nieuwe eetcafé en kwam vannacht thuis. Geemotioneerde Petra op de bank die mij het nieuws vertelde. Toen we elkaar ontmoetten leek alles zo te kloppen en nu? Ik geloof het niet, wil het met eigen ogen zien. Ik ga ervan uit dat je op me wacht!

    We zien elkaar snel,

    Pascal, Petra & Maxim

    Comment by pascal — 9-9-2003 @ 02:16

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress