weblog > sijgje.nl

20-9-2003

de filmpjes

Filed under: nieuws — pjotr9 @ 12:51

Op verzoek van vele mensen zal ik dan toch de filmpjes die ik voor de begrafenis heb gemaakt online zetten. Het nummer van Whitney Houston heeft Son zelf uitgezocht voor haar begrafenis. Ze wil er iets mee zeggen. Ervaar dat maar zelf. De filmpjes zijn ongeveer 6 a 7 mb met geluid, dus het kan even duren voor je ze kunt afspelen, en omdat ik ze geschikt heb moeten maken voor het web is de kwaliteit een stuk achteruit gegaan. Maar zo kan je toch een impressie krijgen. Ze staan onder het kopje ‘links’ rechts in het ‘menu’. De eerste die gespeeld werd was van Sting, daarna Marco Borsato, vervolgens Paul Simon en het laatste filmpje was met muziek van Whitney Houston.

6 Comments

 1. Ontroerend mooi, de filmpjes die je hebt gemaakt met de muziek erbij.

  Comment by An Nijp — 21-9-2003 @ 15:08

 2. gedicht:

  En als ik ga,
  Terwijl jullie hier nog zijn…..
  Weet dan dat ik verder leef,
  Vibrerend in een andere dimensie
  Achter een sluier voor jullie verborgen.
  Jullie zullen me niet meer zien,
  Maar heb vertrouwen.
  Ik wacht op de tijd dat wij weer
  kunnen zweven, ons van elkaar bewust.
  Tot dan,geniet ten volle van het leven.
  En als jullie mij nodig hebben,
  fluister mijn naam dan in jullie hart.
  ……………..
  Ik zal er zijn.

  Comment by karin — 22-9-2003 @ 15:58

 3. hoi Peter
  Bij het zien van de filmpjes krijg ik opnieuw kippenvel, tot op
  mijn tenen.
  groetjes

  Comment by Gerrie — 22-9-2003 @ 20:31

 4. Jullie kennen me niet en ik ‘ken’ jullie alleen via deze site. Was al een tijdje niet wezen kijken en schrok dus net ook behoorlijk toen ik las dat Sonja inmiddels is overleden. Ik hoop dat jullie samen de kracht vinden om een invulling te geven aan de zware periode die jullie nu doormaken. Het volgende gedicht heeft mij gesteund nadat mijn beste vriend overleed aan kanker:

  Ik heb je niet verloren
  daarvoor gaf je mij teveel.
  Wat jij me zei, dat blijf ik horen.
  Van wat ik ben, ben jij een deel.
  Ik kan je overal nog horen,
  in wat ik doe, in wat ik laat.
  Jij was en blijft voor mij een zegen,
  waarvan het spoor steeds verder gaat.

  Ik wens jullie heel veel kracht en liefde toe!

  Joyce

  Comment by Joyce — 22-9-2003 @ 20:49

 5. Ik ‘bezoek’ Sijgjes site, en ook de site van Marre Wieffer, een meisje dat omstreeks dezelfde tijd als Sonja overleed, nog af en toe. Juist om contact te houden met léven. Al dat dappere, pure, verdrietige en blije dat van de site afstraalt, maakt me zo bewust van leven en dood, en alles wat ertussen gebeurt. Ik denk ook aan de kindjes van Sonja. Hopelijk kan iedereen om hen heen de herinnering aan hun moeder levend houden.

  M.S.

  Comment by M.S. — 16-10-2003 @ 13:57

 6. Ik heb met tranen in mn ogen de filmpjes zitten kijken…
  heel, heel erg indrukwekkend…
  Af en toe, als ik me even een beetje rot voel, kom ik hier…
  en besef ik hoe rijk en ondankbaar ik eigenlijk ben…

  Treur niet om de leegte…
  maar wees dankbaar voor de momenten die jullie samen hebben gehad…
  Elke dag was een geschenk…
  Heel veel sterkte…

  Comment by Emiel — 7-11-2003 @ 13:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress