weblog > sijgje.nl

17-12-2005

Hersentumor Astrocytoom

Filed under: nieuws — pjotr9 @ 20:50

Welkom op deze site. Ik heb hem ooit gemaakt als een dagboek en als erfenis voor mijn dochters. Sonja is 9 september 2003 overleden aan kanker, een hersentumor, eerst goedaardig later kwaadaardig, een astrocytoom graad 2 - 3. We hebben een intense tijd meegemaakt vanaf het moment dat deze ziekte zich openbaarde door middel van epileptische aanvallen door de hersentumor. Deze site gaat over de ziekte, kanker, hersentumoren, de medicijnen, astrocytoom graad 2 en graad 3, alternatieve behandelingen, reguliere behandelingen, de gevoelens, het gezin, de emotie’s etc. Het is een dagboek, je kunt deze site lezen, je kunt reactie’s geven, en voor mensen die tot onze familie en kenniskring behoren is er ‘het boek van Sonja’ waarin ze iets kunnen schrijven dat ze zich van Sonja kunnen herinneren, dit vooral voor onze kinderen. Maak je reis terug in de tijd. Mocht je vragen e/o opmerkingen hebben kan je me altijd mailen.

Warme groeten en bedankt voor alle steun.

Peter Eemsing

9 Comments

 1. Hoi Peter, jij ook bedankt voor het maken van deze site. Ik heb er heel veel steun aan gehad, ook veel aan de info over medicatie en dergelijke. Ik wens jullie het allerbeste.

  An

  Comment by An Nijp — 11-1-2004 @ 21:09

 2. veel sterkte toegewenst voor jullie verdere leven, ik wens jullie veel geluk en gezondheid

  Comment by jel — 19-1-2004 @ 13:27

 3. ook wij hebben ontzettend veel gehad aan de site die ji maakte dit kwam ook door de afstand sneek -apeldoorn.we wouden ook niet steeds aan de telefoon hangen ,van hoe is het nu. we hopen nu ook dat jij zelf alles kunt afsluiten en dat deze site als een monument blijft bestaan.pa en ma

  Comment by pa en ma — 19-1-2004 @ 20:15

 4. Alle kracht en ook veel plezier en warmte in jullie leven! Het loslaten en weer vastpakken: sterkte daarmee.

  M.S.

  Comment by M.S. — 1-2-2004 @ 01:08

 5. Koude rillingen kreeg ik vanavond toen ik keek naar hart in aktie bij SBS6. Jonge mensen, klein kind, hersentumor, operaties en weten dat over een half jaar alles anders is. Snel trouwen nu het nog kan en de(zelfde) muziek van Marco Borsato, hoe oneerlijk kan het leven zijn?

  Jouw filmpjes nog ‘ns gekeken,

  Ik mis je lieve Son!

  Comment by pascal — 9-6-2004 @ 22:36

 6. Kunt u mij informeren waar het meest geavanceerde centrum ter wereld is m.b.t.behandeling van Astrocytoom graad II (hersenen)

  Comment by R.Ensing — 12-9-2004 @ 16:21

 7. het is te emotioneel om nu alles te lezen
  wat een groot verdriet
  wij zitten hier middenin
  nu gerrit mijn man en papa van onze twee kindjes een kwaadaardige hersentumor heeft (graad 4)
  het voelt als een nachtmerrie

  Comment by charlotte — 19-3-2005 @ 11:37

 8. Lieve Son,

  Voor mij blijf je vandaag jarig!

  Ik mis je,

  Pascal

  Comment by pascal — 5-8-2005 @ 09:21

 9. Maandag ging het weer mis moet ik nu echt aan de medicatie…. Dit was mijn derde x. Het zal toch niet waar zijn tik ik nu met tranen in mijn ogen

  Comment by aj — 17-8-2005 @ 17:53

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress