weblog > sijgje.nl

11-4-2004

De paasdagen

Filed under: nieuws — pjotr9 @ 19:39

Vandaag weer even bij het graf geweest van Sonja. Een gek moment om tijdens de Paasdagen daar te zijn. Het was druk op de begraafplaats, veel mensen die hun dierbaren bezochten. Fleur bekruipt altijd een stuk emotie en Lotje speelt een beetje rond als we daar zijn. Het is gek om te ervaren hoe dat is, ook voor mijzelf. Nog maar 7 maanden geleden is ze heengegaan op haar reis. Het leven dendert gewoon door zoals het altijd gedaan heeft.
Met ons gaat het goed, ik zit zelf nog midden in een stuk verliesverwerking. Het is eigenlijk harder aangekomen dat ik me had kunnen voorstellen, maar toch gaat het redelijk goed met me. Inmiddels 39 jaar geworden, een heel raar idee, ik verlang naar de rust in mijn bestaan. De kinderen vinden hun plaatsje terug in het leven en komen steeds beter in balans. En we leven het leven zoals het is. Zonder Sonja, maar wel met veel goede herinneringen en prachtige mensen om ons heen. Fijne Paasdagen voor iedereen. En tot ooit………….

P

1 Comment

 1. Dit is wat ik voel en beleef op dagen waarbij je extra stilstaat bij de dierbaren die er niet meer zijn…

  Niet meer hier..

  Niet meer tastbaar,
  maar nog wel dichtbij
  Niet meer hoorbaar,
  maar hun stem leeft in mij
  Niet meer zichtbaar,
  maar in mijn hart daar wonen zij…

  Geniet van alle goede herinneringen en van de geweldige mensen om jullie heen.

  Warme groetjes,
  Ann

  Comment by Ann — 14-4-2004 @ 16:27

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress