weblog > sijgje.nl

9-9-2005

al weer 2 jaar verder

Filed under: nieuws — pjotr9 @ 03:13

Inmiddels al weer 2 jaar verstreken na het overlijden van Son. Haar verjaardag op 5 augustus hebben we nog herdacht tijdens onze vakantie in Frankrijk in een mooie kerk die Fleur heeft uitgezocht om kaarsjes te branden. Vandaag is nog weer z’n moeilijke dag, maar ook een mooie dag vol met herinneringen. Het is gek dat we al weer 2 jaar verder zijn. Twee jaar klinkt zo kort maar er is ook al weer zoveel gebeurd dat het allemaal ook al weer zo lang geleden lijkt. De banden tussen het heden en het verleden vervagen, als ik zo weer eens alles terug lees op de site kan ik me bijna niet voorstellen dat het nog zo kort geleden is. Als ik in het dagelijkse leven leef, lijkt alles al weer zo lang geleden. Ik ben verleden jaar gaan samenwonen, getrouwd en we wonen nu met z’n zessen. Ik heb mijn bedrijf weer opgestart en we stromen en genieten van het leven. Soms voel ik me daar schuldig over, maar ik ben ook ontzettend dankbaar dat al het nieuwe nu al zo vertrouwd is. De meiden doen het goed, ook met ’stief’ -broertje en -zusje erbij, en ineens zijn we weer een hele hechte ‘aanstormende puber’ club. Het is bijzonder om te mogen meemaken dat het leven zoveel te bieden heeft en soms moeilijk te realiseren dat alles morgen ineens weer zo betrekkelijk kan zijn. God,wat hebben we moeten knokken om weer in ons leven te komen en wat ben ik dankbaar dat dit gelukt is. Dit is weer z’n moment om te realiseren hoe belangrijk het leven in het nu is, nu moet het goed zijn. Later zien we wel weer wat we tegen gaan komen in ons bestaan. Het mooiste wat Son me ooit heeft gegeven is de ervaring die ik heb in dit leven. Dank je Son….

3 Comments

 1. Het doet me heel goed dat jullie weer in de vaart der volkeren meegaan. Niks beter dan dat, denk ik. Zonder Son te vergeten, uiteraard!
  Ik wens jullie alle goeds met elkaar. Ik heb een goed gevoel bij jullie zessen!
  Keep up. Dikke knuffel van Willem.

  Comment by Broer Willem — 11-9-2005 @ 21:46

 2. Lieve Peter en Anjoke,
  Fijn om te lezen dat het steeds beter gaat. Vooruitkijken gaat altijd gepaard
  met al het mooie en pijnlijke wat achter je ligt. Alleen en samen, neem je steeds
  een stap. Soms naar voren, soms weer even een stapje terug. Regelmatig kijk ik
  naar Son’s foto en vraag me af wat haar reactie zou zijn op onze dagelijkse
  perikelen en moet dan glimlachen. De pijn van het afscheid wordt minder, de
  dankbaarheid voor de vriendschap groeit. Knuffel voor de kids, liefs van Netty.

  Comment by Netty — 20-9-2005 @ 14:01

 3. Hoi Peter en Annjoke,

  Gisteravoond, vannacht bij Peter geweest. Het was zo fijn om nog eens mn verdriet te beleven bij hem. Nog veel fijner was om te horen hoe goe dhet gaat en dat het geluk in huise AnnPeterJoke rondstraalt.
  AnnJoke, ik weet dat veel mensen zich niet hebben opengesteld voor jou en ik wil je juist bedanken voor het feit dat Peter zo’n mooie sterke prachtige Schoonheid naast zich heeft. Jullie zijn een heel mooi paar! Jij hebt zoveel liefde, kracht en steun gegeven, ik wens dat van iedereen ook naar jou toe. Dat er maar alles mag zijn voor jullie en jullie gezin.
  Liefde en Geluk, Licht en Kracht wens ik jullie toe, voor altijd.

  Dikke kussen van Gerard

  Comment by Gerard Klasen — 15-11-2005 @ 12:15

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress